Rah-e-Farda

Ku-band
Awatar użytkownika
mg98
DX-er
DX-er
Posty: 1224
Rejestracja: 18 lut 2013, 12:51
Tuner: Openbox S3 mini, Octagon SX88+SE, Open SX1
Antena: Hollex R-120 , Mabo 150 i Laminas AS-270
Konwerter: Inverto Black Ultra, Aljano Black Panther
Lokalizacja: Proszowice
Podziękował: 133 razy
Dostał Podziękowań: 163 razy
Kontakt:

Rah-e-Farda

#11

Post autor: mg98 » 26 mar 2014, 17:22

Antena 80x85cm, Technomate TM - 1 złoty

Turksat 2A East Beam
20140326_160535.jpg
Dla porównania paski z Openboxa S1 i wygenerowany obraz
20140326_160609.jpg
20140326_160616.jpg


[SAT] Laminas AS-270, Mabo 150cm, R-120 siłownik 18, Fracarro Penta 85
[FM & Es] Dipol 3/RZ B

[Ku Band] Inverto Black Ultra zwykły i C-120, Alyano Black Panther, Inverto White Flange, Inverto Black Pro Circular, Televes 7475, Titanum TSX White
[C Band] PAUXIS PX-900

Octagon SX88+ SE HEVC (T2-MI), Showbox Vitamin 5000HD, Ferguson Ariva 102E, Open SX1, Openbox S1 i S3 mini

Awatar użytkownika
bronex
DX-er
DX-er
Posty: 488
Rejestracja: 24 sty 2010, 11:50
Tuner: Spark
Podziękował: 34 razy
Dostał Podziękowań: 15 razy

Rah-e-Farda

#12

Post autor: bronex » 26 cze 2016, 16:40

Aktualnie Ferda TV nadaje z 12445 H 2400 DVB-S, czy możecie potwierdzić, że kanał zmienił kodek obrazu i teraz działa na wszystkich tunerach :hmmm:
Załączniki
20160626_023919.jpg


GM990Obrazek ★★星火最好的!★★
SW: 1.2.85 ★Mod★Obrazek
DX: 53,0°E → 30,0°W
E2 → Nie dla GM990!
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
jacky-x
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 913
Rejestracja: 11 lut 2009, 22:03
Lokalizacja: Duchowa stolica śl.
Podziękował: 39 razy
Dostał Podziękowań: 60 razy
Kontakt:

Rah-e-Farda

#13

Post autor: jacky-x » 26 cze 2016, 19:45

@bronex
Czy na wszystkich, nie wiem :grin: , ale na Arivie działa. Rozdzielczość 352x576. Pozdr


http://jackysat.atspace.com/
SAT - Ariva 250HD combo / Emme Esse ASC 125 - DG 380 (90E-58W)/ Inverto Black Ultra /
NAZIEMNA - Logarytmiczna
FM - Televes FM circular 1201

Awatar użytkownika
pkpk
DX-er
DX-er
Posty: 4450
Rejestracja: 22 maja 2010, 17:12
Lokalizacja: 19.4E 51.4N
Podziękował: 473 razy
Dostał Podziękowań: 460 razy

Rah-e-Farda

#14

Post autor: pkpk » 26 cze 2016, 21:06

Openbox X-810 oraz SX6 obraz jest, ale dźwięk fatalny
Załączniki
42.0E 12445 antena 110cm.jpg
42.0E 12445 antena 110cm (2).jpg


Laminas 120cm, 110cm, Octagon SF8008, GTMedia GT Combo

Awatar użytkownika
bronex
DX-er
DX-er
Posty: 488
Rejestracja: 24 sty 2010, 11:50
Tuner: Spark
Podziękował: 34 razy
Dostał Podziękowań: 15 razy

Rah-e-Farda

#15

Post autor: bronex » 27 cze 2016, 21:04

Czyli nie wiadomo czy kanał zmienił kodek obrazu :hmmm: najlepiej, żeby ktoś sprawdził gdzie dotąd nie miał obrazu tak jak u mnie, a teraz z tej częstotliwości mam wizję :cool2:


GM990Obrazek ★★星火最好的!★★
SW: 1.2.85 ★Mod★Obrazek
DX: 53,0°E → 30,0°W
E2 → Nie dla GM990!
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „42.0°E - Türksat 3A/4A”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość