modul xtra

Ku-band/Ka-band
marco72
nowy
nowy
Posty: 12
Rejestracja: 26 wrz 2019, 21:54
Tuner: v+solo 4k
Antena: 120
Konwerter: televes
Podziękował: 7 razy
Dostał Podziękowań: 0

modul xtra

#1

Post autor: marco72 » 29 paź 2019, 22:28

potrzebuje pomocy w uruchomieniu modulu xtra tv?



Awatar użytkownika
zuchnet
DX-er
DX-er
Posty: 12543
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 552 razy
Dostał Podziękowań: 808 razy
Kontakt:

modul xtra

#2

Post autor: zuchnet » 29 paź 2019, 22:55

Nie napisałeś nic w jakim tunerze masz moduł.
Co działa a co nie działa.
Skoro ty nie chcesz poświęcić 10 minut aby napisać dokładnie w czym chcesz to odbierać i w czym jest problem czy jest ICOK czy moduł jest w ogóle zarejstrowany etc.. tylko piszesz dwa słowa potrzebuje pomocy i tyle.
Zapewniam !
NIKT nie pomoże :dots:
Za ten post użytkownik zuchnet otrzymał podziękowanie od:
marco72 (30 paź 2019, 21:55)


Dish: Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130, 3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)
STB:DM 920UHD, DM 900UHD, VU+ DUO 4K SE , SF-8008 Single, Openbox X-810, S3 Mini II, S3 CI II, AS-4K2X, GT Media: GTX, GT Combo, V9 Prime, TBS 6903

marco72
nowy
nowy
Posty: 12
Rejestracja: 26 wrz 2019, 21:54
Tuner: v+solo 4k
Antena: 120
Konwerter: televes
Podziękował: 7 razy
Dostał Podziękowań: 0

modul xtra

#3

Post autor: marco72 » 30 paź 2019, 21:36

hej!v+solo 4k ma icok tylko jest info CIPLUS ERROR YOUR HOST IS NOT FULLY CI+COMPLIANT.I LECA DWA KANALY!!!



marco72
nowy
nowy
Posty: 12
Rejestracja: 26 wrz 2019, 21:54
Tuner: v+solo 4k
Antena: 120
Konwerter: televes
Podziękował: 7 razy
Dostał Podziękowań: 0

modul xtra

#4

Post autor: marco72 » 30 paź 2019, 21:39

jak mozesz podac nr.telefonu to zadzwonie!!!



masterpolo
Bywalec
Bywalec
Posty: 129
Rejestracja: 07 paź 2018, 21:40
Tuner: UNO4KSE
Antena: E85
Konwerter: 4
Podziękował: 7 razy
Dostał Podziękowań: 12 razy

modul xtra

#5

Post autor: masterpolo » 30 paź 2019, 23:52

jaki soft? Czy ew CI Plus helper jest zainstalowany?



ODPOWIEDZ

Wróć do „9.0°E - Eutelsat 9B/KA-SAT”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości