Jaki moduł CAM nc+

przełączniki diseqc, multiswitche, kable, promienniki,moduły...
rymas
nowy
nowy
Posty: 4
Rejestracja: 07 paź 2020, 13:14
Tuner: Zgemma H9 Twin
Antena: 100cm
Konwerter: Unicable
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Jaki moduł CAM nc+

#51

Post autor: rymas » 08 paź 2020, 9:49

Może się komuś przydać - sprzedażą modułów zajmuje się zewnętrzna firma. W celu zwrotu modułu należy go wysłać do tej firmy (dane na paragonie) wraz z paragonem i informacją z nr konta na jakie mają być zwrócone pieniądze - nie zamawiajcie modułów TNK bo są to na 100% moduły niebieskie.



Silok
nowy
nowy
Posty: 17
Rejestracja: 05 paź 2020, 20:13
Tuner: Turbobox
Antena: Corab
Konwerter: Uniqble
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

Jaki moduł CAM nc+

#52

Post autor: Silok » 08 paź 2020, 10:10

Ja swojego, który miałem dzisiaj odebrać nie odbieram!
Czy wiadomo kiedy będzie dostępny ten nowy moduł ?



lopess
Początkujący
Początkujący
Posty: 65
Rejestracja: 11 lip 2009, 23:17
Tuner: Vu Duo 4K, Zgemma H7s, Azbox Premium+, Dr HD F16
Antena: Laminas 150, Wawefrontier T90
Konwerter: Inverto, Televes
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 2 razy

Jaki moduł CAM nc+

#53

Post autor: lopess » 09 paź 2020, 18:54

Pytanie, czy jak się juz stanie dostepny, to wciąż będzie to ten sam moduł, który obsłuży camela :)


Laminas 150 - 39E | 36E , WaveFrontier T90 - 31,5E | 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W - 2.0/2.1 Spaun/WaveFrontier multiswich system
VU Duo4k, Zgemma H7s, Azbox Premium HD+, Azbox Premium HD, Dr HD F16, Technomate 6900 Combo Super

Silok
nowy
nowy
Posty: 17
Rejestracja: 05 paź 2020, 20:13
Tuner: Turbobox
Antena: Corab
Konwerter: Uniqble
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

Jaki moduł CAM nc+

#54

Post autor: Silok » 22 paź 2020, 10:58

Witam, zakupiłem czarny moduł na znanym portalu aukcyjnym i teraz mam pytanie jaki jest najlepszy program do edycji listy kanałów na Lg b9 ?



adique
nowy
nowy
Posty: 1
Rejestracja: 15 mar 2012, 18:20
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

Jaki moduł CAM nc+

#55

Post autor: adique » 30 paź 2020, 22:08

Witam
Czy moduł z napisem cyfra+ (szary) będzie obsługiwał kanały 4k ? czy jedynie CAM CI+ ECP



Pernambuco
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 413
Rejestracja: 16 lis 2019, 12:46
Tuner: Vu+ Uno4K SE
Antena: WaveFrontier T90
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękował: 82 razy
Dostał Podziękowań: 41 razy

Jaki moduł CAM nc+

#56

Post autor: Pernambuco » 31 paź 2020, 14:05

adique pisze:
30 paź 2020, 22:08
Witam
Czy moduł z napisem cyfra+ (szary) będzie obsługiwał kanały 4k ? czy jedynie CAM CI+ ECP
jedynie CAM CI+ ECP będzie dekodował kanał Canal+ 4k-UHD
NIEBIESKI = kanał Museum 4K


Canal+ (ex nc+), Polsat, Tivusat, Fransat, AntikSat, Skylink, Tricolor, Xtra TV
tunery: Vu+ Duo4K SE & Uno4K SE (OpenATV 6.4), nBox_E2
anteny: WaveFrontier T90 (42E-39E-36E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W), Famaval 135AE Alu (30W), Mabo offset 165AE Alu (5W)
zestaw: antena Laminas AS-1500 (66E <-> 30W), obrotnica Moteck H180, pozycjoner Primesat PR-1200

Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1561
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 93 razy

Jaki moduł CAM nc+

#57

Post autor: moons » 01 lis 2020, 13:59

oczywiście też przy odpowiedniej karcie, bo jeśli ktoś włoży cameleona do nowego modułu z ECP to i tak nie ma szans na 4K.
Pozdrawiam
Za ten post użytkownik moons otrzymał podziękowanie od:
adique (02 lis 2020, 18:43)



ODPOWIEDZ

Wróć do „Akcesoria satelitarne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości