Cryptobox 700hd mini ccam

Wszystko o tunerach firmy CryptoBox
ODPOWIEDZ
crypto20
nowy
nowy
Posty: 1
Rejestracja: 06 lis 2019, 19:46
Tuner: 700hd mini
Antena: Default
Konwerter: Twin
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Cryptobox 700hd mini ccam

#1

Post autor: crypto20 » 06 lis 2019, 21:00

Czy na tym tunerze dziala cccam?



Tomaszek 4K Ful HD
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 505
Rejestracja: 02 cze 2019, 19:39
Tuner: Ustym 4K Combo OTT
Antena: 3 X Famaval TRX 110 1 x 100 Famaval MultifocusE85l
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: Kłodzko Wojciechowice
Podziękował: 88 razy
Dostał Podziękowań: 17 razy

Cryptobox 700hd mini ccam

#2

Post autor: Tomaszek 4K Ful HD » 06 lis 2019, 21:24

Działa możesz z pena wgrać lub pilotem wklepać co trzeba



Greg
nowy
nowy
Posty: 1
Rejestracja: 03 paź 2021, 20:12
Tuner: C+
Antena: C+
Konwerter: C+
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Cryptobox 700hd mini ccam

#3

Post autor: Greg » 03 paź 2021, 20:31

Witam. Jestem nowym użytkownikiem . Starałem się szukać na forum o swoim problemie jednak nie widziałem rozwiązania który dotyczy mojego problemu.

Posiadam Dekoder CRYPTOBOX 700HD.
Mam wgranego na nim patcha wersja 1.14.20433_patch*(1 27)
data patcha 9 maj 2018

dzięki temu patchowi korzystałem z CCCAM ( gdzie oglądałem wszystkie polskie kanały łącznie z ELEVEN , Canal+ , PolsatPremium)
kody zakupowałem u majfrendów.
Od jakiegoś czasu jest problem z Canal+ ( podobno C+ zmienił sposób kodowania swoich kanałów z CCCAM na OSCAM )

przeglądając na internecie opcje znalazłem na allegro dekoder Cryptobox700 który ma opcję CCCAM i OSCAM ) zatem jakaś możliwość uruchomienia jest OSCAMA.

Mam też inny dekoder od majfrenda ( GT MEDIA ) w którym tworzymy w notatniku pliki z serwerami cccam i oscam i wgrywamy z pozycji usb . i śmiga.
natomiast w przypadku dekodera CRYPTOBOX te serwery wpisywało się w ukrytym menu XTRAS (0000) ręcznie . serwer, port, login, haslo i tak 6-8 linijek i nie wiem jak zmienić te kodowanie z cccam na oscam ale w przypadku dekodera - CRYPTOBOX. moze trzeba nowy patch wgrac ? ale gdzie te patche znajde ? czy mam najnowszy ?



Awatar użytkownika
marito72
Bywalec
Bywalec
Posty: 177
Rejestracja: 14 maja 2009, 23:05
Tuner: Kilka ..
Antena: 24-Anten
Konwerter: 36
Lokalizacja: Tarnów
Podziękował: 28 razy
Dostał Podziękowań: 20 razy

Cryptobox 700hd mini ccam

#4

Post autor: marito72 » 09 paź 2021, 9:35

Wgraj nowy patch, i ustawienia fabryczne,
Listę zapisz na dysk lub pendrive, i dopisz ponownie linijkę cc...
Oscam nie działa na Crypto.
Załączniki
700HD_MINI_V1.14.23135_18-09-2021.zip
(4.01 MiB) Pobrany 22 razy


M.T.

ODPOWIEDZ

Wróć do „CryptoBox”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości