Evobox Hd jak wyłączyć menu

Forum Cyfrowego Polsatu poświęcone działalności i ofercie najwiekszej platformy satelitarnej w Polsce, nowości Cyfrowego Polsatu
ODPOWIEDZ
navx
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 25 cze 2021, 0:05
Tuner: Evobox HD
Antena: 100
Konwerter: Różne
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Evobox Hd jak wyłączyć menu

#1

Post autor: navx » 25 cze 2021, 0:13

Witam.
Czy da się w dekoderze Evobox HD wyłączyć po każdym uruchomieniu menu (kafelki)? Zamiast tego od razu po włączeniu był program np. polsat, tvn?
Obrazek



Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 1962
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 172 razy
Dostał Podziękowań: 44 razy
Kontakt:

Evobox Hd jak wyłączyć menu

#2

Post autor: Roger » 26 cze 2021, 18:50

Niestety, nie ma możliwości wyłączania tego na stałe.



navx
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 25 cze 2021, 0:05
Tuner: Evobox HD
Antena: 100
Konwerter: Różne
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Evobox Hd jak wyłączyć menu

#3

Post autor: navx » 29 cze 2021, 23:34

Dzięki za odpowiedź.



jusuw
nowy
nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lut 2020, 18:36
Tuner: cryptobox
Antena: offset
Konwerter: uniwersalny
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Evobox Hd jak wyłączyć menu

#4

Post autor: jusuw » 20 sie 2021, 15:54

Można, ale trzeba odłączyć od Internetu.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Cyfrowy Polsat”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości