Moduł cam CI+ Cyfrowego Polsatu

Forum Cyfrowego Polsatu poświęcone działalności i ofercie najwiekszej platformy satelitarnej w Polsce, nowości Cyfrowego Polsatu
big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1483
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto premium
Podziękował: 13 razy
Dostał Podziękowań: 25 razy

Moduł cam CI+ Cyfrowego Polsatu

#41

Post autor: big-apple » 19 kwie 2022, 18:19

Moduł z kartami 1861 miał ponoć mieć wyeliminowany problem z resetowaniem się . Na 1803 było to nagminne na kanale POlsatu HD .Mało się jak widać zmieniło. Idz na sąsiednie forum . Dane wyjmują z obu modułów odpalisz na oscamie i masz spokój. No chyba że jesteś antysystemowcem .



davidec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1773
Rejestracja: 20 maja 2012, 18:32
Tuner: 2x VU+ Ultimo 4K, Dreambox 920 UHD, VU+ UNO 4K SE
Antena: Laminas
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 78 razy
Dostał Podziękowań: 57 razy

Moduł cam CI+ Cyfrowego Polsatu

#42

Post autor: davidec » 19 kwie 2022, 20:22

W sierpniu 2021 wymieniałem moduł w salonie bo z tego co pamiętam to było dokładnie to samo....trzeba będzie właśnie inaczej zadziałać bo wymiana pomaga na 6-8 miesięcy i znów to samo. Operator ma to w d.... wciskają dekodery.


85e - 80e -75e - 68,5e - 42e - 39e - 36e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 4,8e - 1,9e - 0,8w - 4w - 5w

Awatar użytkownika
Pernambuco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 997
Rejestracja: 16 lis 2019, 12:46
Tuner: Vu+ Uno4K SE
Antena: WaveFrontier T90
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękował: 168 razy
Dostał Podziękowań: 130 razy

Moduł cam CI+ Cyfrowego Polsatu

#43

Post autor: Pernambuco » 19 kwie 2022, 21:01

big-apple pisze:
19 kwie 2022, 18:19
... Dane wyjmują z obu modułów odpalisz na oscamie ...
Tylko, że z wcześniejszych postów Pytającego @davidec może wynikać, że moduł NIE jest jego własnością.


tunery: Vu+ Duo4K SE & Uno4K SE (OpenATV 6.4), nBox_E2 (OpenPLi 8.6)
anteny: WaveFrontier T90 (42E-39E-36E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W), Famaval 135AE Alu (30W), Mabo offset 165AE Alu (5W)
zestaw 66E <-> 30W: antena Laminas AS-1500, obrotnica Moteck H180, pozycjoner Primesat PR-1200 (V-Box II)
zestaw 56E <-> 30W: antena SMW OA-1400, siłownik Nokia 18", pozycjoner Hyro (V-Box II)

big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1483
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto premium
Podziękował: 13 razy
Dostał Podziękowań: 25 razy

Moduł cam CI+ Cyfrowego Polsatu

#44

Post autor: big-apple » 20 kwie 2022, 18:05

Znajomek brał we wrześniu moduł za 1zł . A nawet każdy inny kto weźmie abo i potem przejdzie na pre paid to taki moduł nadal widnieje w ich systemie nawet w opcji pre paid po ewentualnym rozwiązaniu umowy. Skoro nie ma już modułów na sprzedaż kto więc przyjdzie do salonu oddać moduł ? Nie ma wymiany modułów na dekoder bez kartowy. No i to brzmi śmiesznie ale jednak Polsat pracuje lepiej na oscamie niż na module. Szybciej i w ogóle.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Cyfrowy Polsat”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość