wymiana

Forum Cyfrowego Polsatu poświęcone działalności i ofercie najwiekszej platformy satelitarnej w Polsce, nowości Cyfrowego Polsatu
tweed77
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 716
Rejestracja: 05 lip 2019, 22:19
Tuner: Vu Ultimo 4K
Antena: wiele
Konwerter: wiele
Podziękował: 9 razy
Dostał Podziękowań: 95 razy

wymiana

#11

Post autor: tweed77 » 09 sty 2021, 13:22

Moduły CAM CI+ nadal są wydawane do umowy - w dzierżawie za 1 zł. Nie można mieć z modułem CI+ dodatkowego dekodera w multiroom.
Jak znasz dane właściciela modułu CI+ to można zrobić wszystko na infolinii lub dostęp do ICOK.

Nie ma opcji kupna na własność sprzętu od Polsatu. Tak samo jak nie ma już nowych umów na prepaid. Tylko kontynuacja. Nawet nie chcą podpisywać na sprzęcie własnym od nich umów na abonament. Proponują sprzęt w dzierżawie,

Przykład: mam własnościowy moduł Polsatu CI+ na nim uruchomiony pakiet Darmowy HD i nie mogę przejść na prepaid ani podpisać umowy na abonament.



big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1481
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto premium
Podziękował: 13 razy
Dostał Podziękowań: 25 razy

wymiana

#12

Post autor: big-apple » 10 sty 2021, 11:54

Dane mam adres nr tel poza mailem . Jest dostęp do ICOK najbardziej . Jest aktywny pakiet MINI HD także.
Czyli że co sprzedający musi mi przekazać swój obecny ICOK żebym mógł doładowywać i tylko tyle moge?

Pytanie czy moge coś więcej niż pakiet MINI HD? Bo przed zakupem właściciel mi potwierdził że jest dostępny pre paid bo sam opłacił pakiet mini hd. Ale czy to oznacza że mogę zwiększyć pakiet na inne typu Eleven Filmbox itd.



dodom@n
Ekspert
Ekspert
Posty: 745
Rejestracja: 18 paź 2016, 19:33
Tuner: VU+
Antena: Famaval90
Konwerter: Inverto
Podziękował: 21 razy
Dostał Podziękowań: 90 razy

wymiana

#13

Post autor: dodom@n » 10 sty 2021, 12:26

Jest dostęp do ICOK najbardziej
no to jak masz dostęp do ICOK to masz tam możliwość zmiany pakietów
zmieniasz,płacisz i masz dostęp :smile1:



tweed77
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 716
Rejestracja: 05 lip 2019, 22:19
Tuner: Vu Ultimo 4K
Antena: wiele
Konwerter: wiele
Podziękował: 9 razy
Dostał Podziękowań: 95 razy

wymiana

#14

Post autor: tweed77 » 10 sty 2021, 12:30

Tak musi ci dać dostęp do ICOK Polsatu. Żadnych innych danych nie potrzebujesz. Będziesz sobie deklarował i opłacał prepaid.
Jedynie problem będzie jak padnie karta albo moduł. Z jego wymianą na nowy zestaw. Bo to może zrobić tylko osoba na którą jest zarejestrowany zestaw.

W ICOK powinno dać się zadeklarować dostęp do Familijnego HD zamiast Mini HD.
Po zmianie na Familijny HD powinny wskoczyć dodatkowe opcje takie jak HBO - Filmbox - Eleven Sport itp - itd.
Do Mini HD nie da się dobrać innych pakietów.



big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1481
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto premium
Podziękował: 13 razy
Dostał Podziękowań: 25 razy

wymiana

#15

Post autor: big-apple » 11 sty 2021, 22:43

. . .
Ostatnio zmieniony 31 sty 2021, 12:26 przez big-apple, łącznie zmieniany 1 raz.



davidec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1750
Rejestracja: 20 maja 2012, 18:32
Tuner: 2x VU+ Ultimo 4K, Dreambox 920 UHD, VU+ UNO 4K SE
Antena: Laminas
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 78 razy
Dostał Podziękowań: 57 razy

wymiana

#16

Post autor: davidec » 13 sty 2021, 22:46

Gdzie jest ukryta opcja przełączenia modułu na typ legacy ? :hmmm: Nie mogę tego znaleźć :no:


85e - 80e -75e - 68,5e - 42e - 39e - 36e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 4,8e - 1,9e - 0,8w - 4w - 5w

dodom@n
Ekspert
Ekspert
Posty: 745
Rejestracja: 18 paź 2016, 19:33
Tuner: VU+
Antena: Famaval90
Konwerter: Inverto
Podziękował: 21 razy
Dostał Podziękowań: 90 razy

wymiana

#17

Post autor: dodom@n » 13 sty 2021, 22:55

-ustawienia podstawowe CI
-tryb działania z Auto na ....
Za ten post użytkownik dodom@n otrzymał podziękowanie od:
davidec (13 sty 2021, 23:46)



big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1481
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto premium
Podziękował: 13 razy
Dostał Podziękowań: 25 razy

wymiana

#18

Post autor: big-apple » 31 sty 2021, 12:25

Jak wykonać reaktywacje? bez icoka? jest dostęp ale czy da się inaczej?



tweed77
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 716
Rejestracja: 05 lip 2019, 22:19
Tuner: Vu Ultimo 4K
Antena: wiele
Konwerter: wiele
Podziękował: 9 razy
Dostał Podziękowań: 95 razy

wymiana

#19

Post autor: tweed77 » 01 lut 2021, 14:45

Da się zrobić ;)

Telefon do Polsatu - 222127222 następnie z klawiatury 2 - 1 - numer karty i # - 1 - 1 - wysłuchanie informacji i następnie 1 i automatycznie zostaną ponowione uprawnienia.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Cyfrowy Polsat”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość