GTMedia GT Combo

Wszystko na temat odbiorników marki GT Media
Abat
nowy
nowy
Posty: 1
Rejestracja: 02 mar 2024, 14:39
Tuner: GTCOMBO
Antena: 90cm
Konwerter: single monoblock
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

GT Combo - brak DTS AC3 czy ATMOSA

#391

Post autor: Abat » 02 mar 2024, 14:47

GT COMBO tunerek nie dekoduje a może dekoduje ale nie wysyła ani przez HDMI ani przez wyjście optyczne wielokanałowego dźwięku. W ustawieniach droid są opcje zaznaczania sposobu dekodowania dźwięku które chcemy odtwarzać ale ich ustawienie nawet wszystkich niczego nie zmienia. Może trzeba coś dograć do systemu operacyjnego ? Ktoś ...coś ?



kondziu42
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 05 mar 2024, 22:22
Tuner: GTmedia gt combo
Antena: satelita, naziemna
Konwerter: -
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

GTMedia GT Combo

#392

Post autor: kondziu42 » 05 mar 2024, 22:31

Witam, ma ktoś może linka do jakiegoś niedrogiego tunera gtmedia GT combo bo na allegro tylko od chińczyka jak sprawdzałem. Pytam bo może któryś z kolegów ma jakieś "źródełko" i się że mną podzieli informacją.



Awatar użytkownika
stalker
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 392
Rejestracja: 27 lip 2016, 11:02
Podziękował: 8 razy
Dostał Podziękowań: 44 razy

GTMedia GT Combo

#393

Post autor: stalker » 06 mar 2024, 0:36

@kondziu42 na Aliexpress masz do wyboru, do koloru.
Wiem, wiem. Pewnie chcesz z gwarancją, rękojmią, serwisem na miejscu.
Jak już sam zauważyłeś z tym będzie trudno.

A czy GT Combo 4k obsługuje Hbb TV? Jeśli tak to w jakiej wersji?
Szukam w opisach i nie widzę.

----edit----

Chyba niestety nie:

gt-media-f327/gtmedia-gt-combo-t21546-s90.html#p586558

gt-media-f327/gtmedia-gt-combo-t21546-s100.html#p586598

gt-media-f327/gtmedia-gt-combo-t21546.html#p636181



Wojtas
nowy
nowy
Posty: 4
Rejestracja: 26 gru 2022, 22:16
Tuner: GTmedia Combo
Antena: ?
Konwerter: ?
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

GTMedia GT Combo

#394

Post autor: Wojtas » 14 mar 2024, 15:04

kondziu42 pisze:
05 mar 2024, 22:31
Witam, ma ktoś może linka do jakiegoś niedrogiego tunera gtmedia GT combo bo na allegro tylko od chińczyka jak sprawdzałem. Pytam bo może któryś z kolegów ma jakieś "źródełko" i się że mną podzieli informacją.
Witam mam używany 3 stówki



kondziu42
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 05 mar 2024, 22:22
Tuner: GTmedia gt combo
Antena: satelita, naziemna
Konwerter: -
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

GTMedia GT Combo

#395

Post autor: kondziu42 » 16 mar 2024, 7:50

Niestety ale preferuje nowe sprzęty



Actech
nowy
nowy
Posty: 1
Rejestracja: 24 mar 2024, 20:50
Tuner: Gtcombo
Antena: Nwm
Konwerter: Brak
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

GTMedia GT Combo

#396

Post autor: Actech » 24 mar 2024, 20:54

Panowie mam problem pobrałem listę kanałów i na części mam haslo na kanale jest ono mi znane ponieważ haslo to 0000 ale jest to irytujące więc moje pyta ie brzmi jak można to usunąć



ODPOWIEDZ

Wróć do „GT Media”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości