wycięte FRANSAT

Miejsce tematów, które nadają się wyłącznie do kosza, możliwość przeprowadzenia testów.
sat1234
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 524
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 8 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

wycięte FRANSAT

#1

Post autor: sat1234 » 21 sty 2021, 14:38

toroidal68 pisze:
21 sty 2021, 13:01
Moze ktos sprawdzic pakiet Fransat nie ma glosu na kilku kanalach.Nawet po aktualizacji na sf8008 nie mam glosu. :confused:
Na calej paczce Bis glos jest a na Fransat nie ma. :hmmm:
Prosze o testy,ale karta musi byc w slocie nie w module,bo w module karta Fransat dekoduje glos :yes:
Widze ze Francuzi cos kombinuja :hmmm:
=======
edit:
Koledzy jest wszystko ok z glosem. :band: Musial ktos mi z rodzinki zmienic AC3 downmix na "NIE" i dlatego nie bylo glosu :slap: :w00t:
Ale afera :w00t:
co jeszcze napiszesz nam ciekawego :vivalabamba:



toroidal68
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 4128
Rejestracja: 23 sie 2012, 22:36
Tuner: pioneer
Antena: 80
Konwerter: lnb
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 174 razy
Dostał Podziękowań: 196 razy

FRANSAT

#2

Post autor: toroidal68 » 21 sty 2021, 19:29

sat1234 pisze:
21 sty 2021, 14:38
toroidal68 pisze:
21 sty 2021, 13:01
Moze ktos sprawdzic pakiet Fransat nie ma glosu na kilku kanalach.Nawet po aktualizacji na sf8008 nie mam glosu. :confused:
Na calej paczce Bis glos jest a na Fransat nie ma. :hmmm:
Prosze o testy,ale karta musi byc w slocie nie w module,bo w module karta Fransat dekoduje glos :yes:
Widze ze Francuzi cos kombinuja :hmmm:
=======
edit:
Koledzy jest wszystko ok z glosem. :band: Musial ktos mi z rodzinki zmienic AC3 downmix na "NIE" i dlatego nie bylo glosu :slap: :w00t:
Ale afera :w00t:
co jeszcze napiszesz nam ciekawego :vivalabamba:
========
Że mam Cie w dupie stary trupie :slap:
Nie edytuj moich wiadomosci bo sobie nie życze. :thumbsdown:
W ogole nie musisz mi odpisywac na zadne tematy bo nie potrzebuje. :boxing:
Jak nie pomoze to,to bede musial poprosic Administartora zeby Cie troszeczkie
uciszył na kilka tygodni. :sly:



DREAMSKAY 2021
Początkujący
Początkujący
Posty: 77
Rejestracja: 07 sty 2021, 21:14
Tuner: Ustym 4K Combo OTT
Antena: 3 X Famaval TRX 110 1 x 100 Famaval MultifocusE85l
Konwerter: Invwerto Televes
Lokalizacja: Kłodzko Wojciechowice
Podziękował: 6 razy
Dostał Podziękowań: 3 razy

FRANSAT

#3

Post autor: DREAMSKAY 2021 » 21 sty 2021, 19:55

Grzegorzu masz rację co taki szczyl będzie tobie pyskował trza porządek zrobić pojęćia o niczym nie ma a coś do powiedzenia ma



Awatar użytkownika
Harti
Admin
Admin
Posty: 9436
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Podziękował: 115 razy
Dostał Podziękowań: 523 razy
Kontakt:

wycięte FRANSAT

#4

Post autor: Harti » 22 sty 2021, 17:15

Jak dzieci :slap: :cool2:

@sat1234 po co te złośliwości, nie takie cuda się zdarzają w tv-sat :yes:


Anteny:
240cm 85.0*E---24.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
120cm 90.0*E---50.0*W
180cm 31E,39E,42E, 45/46E,
multifocus e85 33E,28.0E,23,5E, 19,2E, 13E
125cm 1W, 4W
100cm 5E, 9E
60cm -60.0*E
Tunery
Nc+, U2C Denys T2-MI, Octagon SX88+, Openbox:SX6, Openbox AS4K2X, Prof Rev7300......

Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości