Silownik 15" lub 16"

Na tym forum możesz umieszczać oferty kupna i sprzedaży
ultrahd2021
nowy
nowy
Posty: 4
Rejestracja: 06 sie 2021, 21:42
Tuner: DM
Antena: 100
Konwerter: L/R
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

Silownik 15" lub 16"

#1

Post autor: ultrahd2021 » 02 sie 2022, 17:56

Tak jak w tytule,szukam silownika 15" lub 16"
Jesli ktos posiada takiej wielkosci.prosze
pisac na PW.Moze byc do stary do renowacji. :yes:
Z gory dziekuje :bow:



Awatar użytkownika
Peyu
Moderator
Moderator
Posty: 3813
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:09
Tuner: Wiele
Antena: Orbitron 3m MESH
Konwerter: Inverto KU C-band
Lokalizacja: Wielkopolska Leszno
Podziękował: 68 razy
Dostał Podziękowań: 229 razy
Kontakt:

Silownik 15" lub 16"

#2

Post autor: Peyu » 03 sie 2022, 7:09

Nie ma takich wielkości są 7 10 12 18 24 36
Najbardziej popularne 12 18
Do czego potrzebujesz do pm czy inny projekt.



ultrahd2021
nowy
nowy
Posty: 4
Rejestracja: 06 sie 2021, 21:42
Tuner: DM
Antena: 100
Konwerter: L/R
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

Silownik 15" lub 16"

#3

Post autor: ultrahd2021 » 03 sie 2022, 8:51

Peyu pisze:
03 sie 2022, 7:09
Nie ma takich wielkości są 7 10 12 18 24 36
Najbardziej popularne 12 18
Do czego potrzebujesz do pm czy inny projekt.
======
Tak,do polarmoutu.Kiedys byly chyba 16" AMCE jak pamietam.
Albo sie myle :hmmm:



Awatar użytkownika
Peyu
Moderator
Moderator
Posty: 3813
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:09
Tuner: Wiele
Antena: Orbitron 3m MESH
Konwerter: Inverto KU C-band
Lokalizacja: Wielkopolska Leszno
Podziękował: 68 razy
Dostał Podziękowań: 229 razy
Kontakt:

Silownik 15" lub 16"

#4

Post autor: Peyu » 03 sie 2022, 21:12

18 była czyli masz tam 4 żyły przewodu. Poszukam może coś z 18 będę miał na zbyciu.



Awatar użytkownika
Harti
Admin
Admin
Posty: 9877
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Podziękował: 147 razy
Dostał Podziękowań: 612 razy
Kontakt:

Silownik 15" lub 16"

#5

Post autor: Harti » 03 sie 2022, 21:42

Napisz jaką masz antenę i gdzie zamontowaną, może się okazać że siłownik będzie za długi i nie zmiesci się pomiędzy lustrem a scianą.
Kiedyś przy antence 95cm musiałem zmienić z 12cali na 10cali bo na 15W siłownik oparł się o scianę. :grin:
Chyba że potrzebujesz tylko na mały zasięg.
Z nowych możesz kupić od 10 cali:
https://www.elektrobim.pl/sklep/silowni ... y-spj-24v/


Anteny:
240cm 85.0*E---24.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
120cm 93.5*E---30.0*W
180cm 31E,39E,42E, 45/46E,
multifocus e85 33E,28.0E,23,5E, 19,2E, 13E
125cm 1W, 4W
100cm 5E, 9E
Tunery
C+, GTMedia Combo, Octagon SX88+, Prof Rev7300......

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości