Moduł Polsat Prepaid (kupię)

Na tym forum możesz umieszczać oferty kupna i sprzedaży
vusolo
Początkujący
Początkujący
Posty: 41
Rejestracja: 14 sie 2018, 22:12
Tuner: Vu uno 4k se
Antena: 80cm
Konwerter: Black Pro Quad Monoblock 23mm rt
Podziękował: 3 razy
Dostał Podziękowań: 4 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#11

Post autor: vusolo » 13 maja 2019, 20:58

Nie wiem czy można wstawiać linki do sklepu jeżeli nie to proszę usunąć
np tu dostaniesz xxxx

Zawsze można kupić od kogoś tylko trzeba z ta osoba iść do punktu Polsatu i tam zrobić cesje


edycja @zuchnet



jackob42
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 396
Rejestracja: 08 lut 2017, 17:18
Podziękował: 2 razy
Dostał Podziękowań: 2 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#12

Post autor: jackob42 » 13 maja 2019, 21:13

No fakt zapomniałem o tym sklepie choć dużo czytałem o problemach przy innych ofertach typu brak uprawnień itp.O akrakcyjności ich ofert to nawet nie wspominam.Z drugiej strony ta oferta jest kompletnie bez sensu przy takich cenach w abonamecie i darmowych miesiącach.Ale co kto lubli.
Za ten post użytkownik jackob42 otrzymał podziękowanie od:
vusolo (13 maja 2019, 21:18)



zdt
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 388
Rejestracja: 05 wrz 2010, 18:42
Tuner: Vitamin, Openbox 810, Openbox SX6, Openbox S2 mini
Antena: Orbitrion 3m(83E-55,5W),AS270(85E-30W)
Konwerter: Inverto black ultra, Yuri C+Ku
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 27 razy
Dostał Podziękowań: 36 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#13

Post autor: zdt » 14 maja 2019, 9:00

Nie polecam zakupu w tym sklepie. Nigdy nie bedziesz wlascicilem tego zestawu. Sprzedaadza Ci zestaw zarejstrowany na Mr. X z obietnica cesji, ktorej nigdy nie zobaczyszysz na oczy.


Orbitrion 3m (83e-55,5w), 3m (26e), Zynek (85e-43w), AS270 (archiwum), CAS28 (85e-30w), Hirschmann 240(stand-by)

Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12438
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 440 razy
Dostał Podziękowań: 548 razy
Kontakt:

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#14

Post autor: zuchnet » 14 maja 2019, 21:13

Adresami sklepów proszę wymieniać się na PW.

Opinie negatywne czy pozytywne prosił bym też nie publicznie tylko między sobą.

Powód:
To nie Wam się później obrywa tylko mi !
Dziękuje.


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

jackob42
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 396
Rejestracja: 08 lut 2017, 17:18
Podziękował: 2 razy
Dostał Podziękowań: 2 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#15

Post autor: jackob42 » 14 maja 2019, 21:49

Tak tylko lepiej żeby każdy wiedział z jakim sklepem ma do czynienia.Nikt tu nikomu nie robi nazłość a opinię mają taką na jaką sobie zapracowali.



Krispl
Początkujący
Początkujący
Posty: 87
Rejestracja: 03 cze 2012, 12:23
Tuner: Ferguson HF8900
Antena: Famaval 110 cm + obrotnica DM3800
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 10 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#16

Post autor: Krispl » 15 maja 2019, 0:22

Miałem dwa moduły Polsatu zakupione jako Prepaidy opłacone na 6 miesięcy z góry, pakiet familijny. Kupowało się je po 200 zł. Jeden sprzedałem na aukcji. Po pewnym czasie odezwał się do mnie kolejny właściciel i poprosił o przerejestrowanie. Dało się to zrobić korespondencyjnie ale trzeba było wypełnić oświadczenia z danymi osobowymi obu osób. Potem nabywca zarejestrował moduł na swoje nazwisko w ICOK Cyfrowego Polsatu.

Mam jeszcze jeden moduł. Leży w szufladzie od dłuższego czasu bo używam inny, wypożyczony z umową od Polsatu. Mogę zamienić moduł Prepaid Polsatu na moduł Astona v.2.XX. Mam dwie stare karty Cameleon do Nc+ i będę je mógł wtedy również używać w TV z tunerem sat.



masterpolo
Początkujący
Początkujący
Posty: 35
Rejestracja: 07 paź 2018, 21:40
Tuner: UNO4KSE
Antena: E85
Konwerter: 4
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 7 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#17

Post autor: masterpolo » 15 maja 2019, 7:08

Krispl twoje karty pewnie dostaną w takim module FEDC i zostanie Ci tylko oscam. Poczytaj o FEDC.



Krispl
Początkujący
Początkujący
Posty: 87
Rejestracja: 03 cze 2012, 12:23
Tuner: Ferguson HF8900
Antena: Famaval 110 cm + obrotnica DM3800
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 10 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#18

Post autor: Krispl » 15 maja 2019, 11:06

Ja używam jednej karty w starym tunerze Fergusona HF8900 i jak na razie nic mi się nie zblokowało. Czyli nie warto ryzykować ?



masterpolo
Początkujący
Początkujący
Posty: 35
Rejestracja: 07 paź 2018, 21:40
Tuner: UNO4KSE
Antena: E85
Konwerter: 4
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 7 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#19

Post autor: masterpolo » 15 maja 2019, 16:09

Ogólnie co jakiś czas pojawia się więcej userów z niedziałającym Camelem. Jeśli się tak zdarzy to wtedy najlepiej poszukać na forach o FEDC i trzeba będzie zastąpić Ferdka boxem na E2 żeby móc użyć oscam. Pozdrawiam



Krispl
Początkujący
Początkujący
Posty: 87
Rejestracja: 03 cze 2012, 12:23
Tuner: Ferguson HF8900
Antena: Famaval 110 cm + obrotnica DM3800
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 10 razy

Moduł Polsat Prepaid (kupię)

#20

Post autor: Krispl » 21 maja 2019, 16:49

Dzięki za uwagi w temacie. Wygląda na to że nie ma sensu inwestować w Astona bo ze wstępnych informacji wynika że czas kodowania SECA minie z końcem 2019 r. . Gdyby ktoś miał w takim razie na zbyciu "szary moduł" Cyfry+ który jako jedyny działa w oryginalnym Nagravison od nC+ to mogę zaoferować zamianę na moduł Polsatu. Jeśli rzeczywiście tunelowanie SECA zostanie wyłączone od 2020 r. to na oryginalnym szarym module karty Cameleon może jeszcze podziałają. Jeśli będzie wymiana kart - to i tak pies pogrzebany a OSCAM go nie wskrzesi.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości