Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

przełączniki diseqc, multiswitche, kable, promienniki,moduły...
Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 740
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: moons » 07 cze 2017, 17:10

Macie może jakieś namiary na pliki do tego programatora? zanabyłem taki moduł z programatorem ale jakoś nie mogę go uruchomić.
to znaczy moduł sprawny bo w tunerze jest widoczny jako deltacrypt 1.20, natomiast z programatorem mam kłopot, jest w używce także zero instrukcji, oprogramowania czy temu podobnych.
Pozdrawiam


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 740
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: moons » 12 cze 2017, 19:47

Udało mi się w końcu zaprogramować to cudo. Wgrana Troja 4.60. Z tego co udało mi się sprawdzić.
Karta TNTSat V5 - nie działa :no:
Karta Seca nc+ - działa idealnie :thumbsup:
Karta conax Telekarta - działa idealnie :thumbsup:
Karta cryptoworks SkyLink - działa idealnie :thumbsup:

Mam jeszcze do sprawdzenia kartę HD plus HD2
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: filaaa » 05 lis 2017, 9:48

Witam. Kupiłem ten nowy moduł Unicam v.4 jednak mój TV LG 55lh6047 go nie widzi... Czy coś muszę wgrać do tego nowego modułu żeby zaczął działać ?


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 740
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: moons » 05 lis 2017, 10:15

A w jakimś tunerze moduł jest normalnie rozpoznawany?
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: filaaa » 05 lis 2017, 14:31

Mój tato ma Arive 200 hd to chyba da się sprawdzić ten moduł ?
Ale to muszę pojechać do Niego.


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 740
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: moons » 05 lis 2017, 16:14

przynajmniej było by wiadomo czy jest do niego coś wgrane i czy jest sprawny. Kopiłeś od kogoś używany czy nowy ze sklepu?
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: filaaa » 07 lis 2017, 7:46

Nowy ze sklepu, ale bez opakowania fabr. i możliwe, że ze zwrotu. Jest idealny "na oko" i na gwarancji i mogę oddać też. Dziś pożyczę Arrivę 200hd to go sprawdzę. Tylko zastanawiam się co jeśli nie ma nic wgrane? Dekoder go wykryje wtedy w ogóle ?


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 740
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: moons » 07 lis 2017, 16:21

Jeśli jest ze sklepu to faktycznie może być pusty bo wsady do niego chyba nie do końca oficjalne i legalne są. A jeśli jest pusty to ani TV ani tuner nie wykryją go. choć równie dobrze może też wgranie jeszcze raz oprogramowani może pomóc. Niestety potrzebny specjalny programator.
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

Post autor: filaaa » 09 lis 2017, 8:58

Już sprawdziłem na Arriva 200hd działa karta nc+ Cameleon w module Unicam v.4.0. Moduł jak najbardziej sprawny. Wielka szkoda, że nie działa na moim nowym Telewizorze LG LED 55LH6047. Dzięki.


ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe akcesoria satelitarne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość