Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

przełączniki diseqc, multiswitche, kable, promienniki,moduły...
Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 1189
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 56 razy

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#11

Post autor: moons » 07 cze 2017, 17:10

Macie może jakieś namiary na pliki do tego programatora? zanabyłem taki moduł z programatorem ale jakoś nie mogę go uruchomić.
to znaczy moduł sprawny bo w tunerze jest widoczny jako deltacrypt 1.20, natomiast z programatorem mam kłopot, jest w używce także zero instrukcji, oprogramowania czy temu podobnych.
Pozdrawiam


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 1189
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 56 razy

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#12

Post autor: moons » 12 cze 2017, 19:47

Udało mi się w końcu zaprogramować to cudo. Wgrana Troja 4.60. Z tego co udało mi się sprawdzić.
Karta TNTSat V5 - nie działa :no:
Karta Seca nc+ - działa idealnie :thumbsup:
Karta conax Telekarta - działa idealnie :thumbsup:
Karta cryptoworks SkyLink - działa idealnie :thumbsup:

Mam jeszcze do sprawdzenia kartę HD plus HD2
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#13

Post autor: filaaa » 05 lis 2017, 9:48

Witam. Kupiłem ten nowy moduł Unicam v.4 jednak mój TV LG 55lh6047 go nie widzi... Czy coś muszę wgrać do tego nowego modułu żeby zaczął działać ?


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 1189
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 56 razy

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#14

Post autor: moons » 05 lis 2017, 10:15

A w jakimś tunerze moduł jest normalnie rozpoznawany?
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#15

Post autor: filaaa » 05 lis 2017, 14:31

Mój tato ma Arive 200 hd to chyba da się sprawdzić ten moduł ?
Ale to muszę pojechać do Niego.


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 1189
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 56 razy

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#16

Post autor: moons » 05 lis 2017, 16:14

przynajmniej było by wiadomo czy jest do niego coś wgrane i czy jest sprawny. Kopiłeś od kogoś używany czy nowy ze sklepu?
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#17

Post autor: filaaa » 07 lis 2017, 7:46

Nowy ze sklepu, ale bez opakowania fabr. i możliwe, że ze zwrotu. Jest idealny "na oko" i na gwarancji i mogę oddać też. Dziś pożyczę Arrivę 200hd to go sprawdzę. Tylko zastanawiam się co jeśli nie ma nic wgrane? Dekoder go wykryje wtedy w ogóle ?


Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 1189
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 56 razy

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#18

Post autor: moons » 07 lis 2017, 16:21

Jeśli jest ze sklepu to faktycznie może być pusty bo wsady do niego chyba nie do końca oficjalne i legalne są. A jeśli jest pusty to ani TV ani tuner nie wykryją go. choć równie dobrze może też wgranie jeszcze raz oprogramowani może pomóc. Niestety potrzebny specjalny programator.
Pozdrawiam


filaaa

nowy
Posty: 4
Rejestracja: 05 lis 2017, 9:37
Tuner: Unicam
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#19

Post autor: filaaa » 09 lis 2017, 8:58

Już sprawdziłem na Arriva 200hd działa karta nc+ Cameleon w module Unicam v.4.0. Moduł jak najbardziej sprawny. Wielka szkoda, że nie działa na moim nowym Telewizorze LG LED 55LH6047. Dzięki.


diger4

nowy
Posty: 1
Rejestracja: 07 gru 2017, 18:49
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Swietny modul CAM CI Multicrypt>> Unicam EVO Deltacrypt

#20

Post autor: diger4 » 07 gru 2017, 18:58

Witam wszystkich
mam małe pytanie
szukam modułu CAM ci+ pod kartę cyfry+ obecnie nc+ (karta kameleon)
czy mogę prosić namiary na jakieś konkretne moduły kompatybilne z tymi kartami ?


ODPOWIEDZ

Wróć do „Akcesoria satelitarne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości