Sygnał hd z rejestratora

Dział poświęcony problemom z działaniem sprzętu TV SAT - usterki,naprawy, przeróbki itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
satelitarny_żołnierz
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 256
Rejestracja: 06 kwie 2012, 14:26
Podziękował: 6 razy
Dostał Podziękowań: 6 razy

Sygnał hd z rejestratora

#1

Post autor: satelitarny_żołnierz » 07 lip 2019, 19:19

Wit.
Słuchajcie zainstalowałem sobie zestaw kamer wraz z rejestratorem, a on ma wyjście hd do podłączenia sie pod tv. Nie stety projektując dom wszystkue kable wrzuciłem na strych i tam też jest rejestrator oraz centrala instalacji tv w domu.
Jak z wyjścia hd zmodulowac sygnał i wrzucić go w instalacje po rf, tak żeby mozna go zobaczyć w każdym tv?


www.art-sat.pl Instalacje satelitarne, DVB-T ...

Awatar użytkownika
Fotodetektor
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 2067
Rejestracja: 02 gru 2012, 10:13
Tuner: Ultimo 4k
Antena: Televes Q90AL
Konwerter: Unicable II Inverto 32UL40
Podziękował: 184 razy
Dostał Podziękowań: 84 razy

Sygnał hd z rejestratora

#2

Post autor: Fotodetektor » 07 lip 2019, 21:15

Przez modulator


VU+ ULTIMO 4K
VU+ SOLO 2 BH
Mabo 150, Diora 90, Gosat 150
Andrew 100 laminat
Televes Q90AL

Awatar użytkownika
satelitarny_żołnierz
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 256
Rejestracja: 06 kwie 2012, 14:26
Podziękował: 6 razy
Dostał Podziękowań: 6 razy

Sygnał hd z rejestratora

#3

Post autor: satelitarny_żołnierz » 08 lip 2019, 21:05

Ale jaki, żeby nie przepłacić. Albo można to jakoś obejść coś po kombinować ?


www.art-sat.pl Instalacje satelitarne, DVB-T ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat i serwis”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości