NTV+ (36*e)

Forum poświęcone działalności i ofercie zagranicznych platform cyfrowych
Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1354
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 71 razy

NTV+ (36*e)

#241

Post autor: moons » 11 mar 2019, 21:33

Tylko nie zapominajcie że nic nie ma za darmo. Owszem później dostęp jest za darmo ale na początek trzeba trochę kasy wyłożyć, do tego w NTV+ jest to bardziej po ludzku zrobione a w Tricolor po przejściu na ten pakiet nie ma powrotu do normalnych pakietów.
Jeśli już chcieli zrobić tak dobrze to trzeba było wydawać karty za free z dostępem do tych kanałów z satelity.
Pozdrawiam



sat1234
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 370
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 3 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

NTV+ (36*e)

#242

Post autor: sat1234 » 11 mar 2019, 21:49

zuchnet pisze:
11 mar 2019, 20:25
Na tą chwilę przepisałem jedna z moich kart na pakiet Strartowy.
Karta aktywna do 2023 roku.
Dostałem tez listę dystrybutorów w Rosji którzy maja na sprzedaż takie karty. Także badam sprawę :thumbsup:
Czy te kanały działają w oscam czy tylko w CI+

Ktoś napisał ze podstawowe ida w oscam



Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1354
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 71 razy

NTV+ (36*e)

#243

Post autor: moons » 11 mar 2019, 22:02

Przecież masz je wszystkie a nawet więcej na 75E za free, co za różnica czy idą w oscam czy z modułu.
Pozdrawiam



sat1234
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 370
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 3 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

NTV+ (36*e)

#244

Post autor: sat1234 » 14 mar 2019, 22:05

Taka różnica, ze 36 łatwiej złapać niż 75

Pozdr



Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12416
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 440 razy
Dostał Podziękowań: 546 razy
Kontakt:

NTV+ (36*e)

#245

Post autor: zuchnet » 14 mar 2019, 22:22

Jako że na pakiet Strartowy dałem kartę NTV+ z Bazy to karta chodzi tylko w module.
Uprawnienia ma do 2023 wszystko działa.

Ps. Z tego co się dowiedziałem jeśli mamy karty z pakietem Baza to na Strartowy przejść jest ciężko (tylko nieliczni mają możliwość taką aby te karty przepisać na pakiet Start)


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1354
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 71 razy

NTV+ (36*e)

#246

Post autor: moons » 14 mar 2019, 23:00

sat1234 pisze:
14 mar 2019, 22:05
Taka różnica, ze 36 łatwiej złapać niż 75
Zdaje się w temacie o MTS twierdziłeś że łapiesz bez problemu na obrotnicy.
anyway, nie zmienia to faktu że oferta dla nas jest do bani, kanały federalne to takie nasze TVP także w większości nie do oglądania. Ot taka ciekawostka i tyle.
Pozdrawiam



sat1234
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 370
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 3 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

NTV+ (36*e)

#247

Post autor: sat1234 » 15 mar 2019, 8:07

Tak, ale jak jest deszcz odbiór 75 jest nie możliwy a 36 idzie dalej



Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1354
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 71 razy

NTV+ (36*e)

#248

Post autor: moons » 15 mar 2019, 16:15

Przecież każdy tu opłaca jakiś pakiet w NTV albo Tricolor albo MTS albo Telekarcie i wszędzie są dostępne te kanały więc po co sobie zajmować kolejny slot? Tym bardziej że obstawiam że nikt z nas akurat tych kanałów nie ogląda, może poza Матч ТВ. Oferta jest dla kogoś z syberii albo za uralu kogo nie stać na zwykły abonament i jest poza zasięgiem naziemnej DVB-T2
Pozdrawiam



masterpolo
nowy
nowy
Posty: 25
Rejestracja: 07 paź 2018, 21:40
Tuner: UNO4KSE
Antena: E85
Konwerter: 4
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 5 razy

NTV+ (36*e)

#249

Post autor: masterpolo » 15 mar 2019, 16:40

Moja ulubiona platforma osobiście. Co prawda ostatnio nie kumam opcji z Basic Online, bo opłacam sobie go za 199 rubli, a działa mi tylko jeden kanał Матч HD. Wg operatora powinno działać ich zdecydowanie więcej. VPN z rosyjskim ip, ale działa tylko ten jeden kanał.



kondon6@gmail.com
Bywalec
Bywalec
Posty: 117
Rejestracja: 30 kwie 2017, 9:42
Tuner: SOLO4K
Podziękował: 2 razy
Dostał Podziękowań: 1 razy

NTV+ (36*e)

#250

Post autor: kondon6@gmail.com » 15 mar 2019, 17:34

Włączenie VPN-a nawet płatnego nie oznacza że zostało skutecznie zmienione IP



ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagraniczne platformy cyfrowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości