nc+ NOW

Forum nc+ , pakiety, oferta programowa , promocje.
ODPOWIEDZ
patrycja.waliszenska

nowy
Posty: 3
Rejestracja: 05 gru 2017, 20:48
Tuner: Ariva Combo
Antena: 60 cm

nc+ NOW

Post autor: patrycja.waliszenska » 05 gru 2017, 20:56

Mam na liście programów taką pozycję Nc+ NOW ale generalnie ciemność tam.
Zapoda ktoś jak odpalić, jaki trzeba mieć pakiet żeby to poszło i co tam w ogóle jest nadawane ?


Awatar użytkownika
Jacek

Przyjaciel Forum
Posty: 1711
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:54
Tuner: DM800
Antena: Mabo120PM
Konwerter: Invacom
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

nc+ NOW

Post autor: Jacek » 05 gru 2017, 21:29

Zapewne teraz masz ciemność. Na tym kanale są realizowane meczyki w 4k z nowym caid=1884. Po meczu wracają inne systemy kodowania.


''Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta...
Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z głodu...
Nieważne czy jesteś gazelą, czy lwem od rana musisz zapierdalać..."
PODOBNO:
(Muhammad bin Raschid Al Maktum, szejk Dubaju.)
Awatar użytkownika
moons

Przyjaciel Forum
Posty: 782
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka

nc+ NOW

Post autor: moons » 05 gru 2017, 21:40

Żeby odpalić kanał potrzebne: nowy moduł nc+ albo ich tuner 4K.
Pozdrawiam


Awatar użytkownika
Peyu

Przyjaciel Forum
Posty: 3027
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:09
Tuner: Wiele
Antena: Orbitron 3m MESH
Konwerter: Inverto KU C-band
Lokalizacja: Wielkopolska Leszno
Kontakt:

nc+ NOW

Post autor: Peyu » 05 gru 2017, 22:18

I kanał działa tylko z nowymi kartami cameleony nie dekodują tego kanału nawet mając tuner 4K


Awatar użytkownika
robsat

DX-er
Posty: 756
Rejestracja: 30 lip 2013, 18:43
Tuner: U2C, Openbox, Ferguson
Antena: Mabo 120 cm ,Famaval 115 cm oraz inne mniejsze
Konwerter: Inverto/Sharp/Triax/Hisattel Twin
Lokalizacja: PL PDK (płd-wsch)

nc+ NOW

Post autor: robsat » 06 gru 2017, 10:52

moons pisze:
05 gru 2017, 21:40
Żeby odpalić kanał potrzebne: nowy moduł nc+ albo ich tuner 4K.
Pozdrawiam
Dokładnie a propos modułu to tak on wygląda, używa może, ktoś takiego modułu lub testował w odbiorniku Openbox SX6?.
Robię przymiarkę pod niego ale na początek chciał bym go używać SX6 a potem już czas pokaże..
Obrazek


120 cm 90*E< - >30*W
U2C H.265/HEVC/S2 mini HD+/SX6
Ku-Band/C-Band/R/L (Circular)
Awatar użytkownika
Jacek

Przyjaciel Forum
Posty: 1711
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:54
Tuner: DM800
Antena: Mabo120PM
Konwerter: Invacom
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

nc+ NOW

Post autor: Jacek » 06 gru 2017, 11:10

Ustawiałem go w VU+ 4K - szybko przełączał kanały w porównaniu do modułu CP.


''Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta...
Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z głodu...
Nieważne czy jesteś gazelą, czy lwem od rana musisz zapierdalać..."
PODOBNO:
(Muhammad bin Raschid Al Maktum, szejk Dubaju.)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nc+”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość