CAM dla TNK HD

Forum poświęcone działalności i ofercie platformy cyfrowej TnK
Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#11

Post autor: zdzima » 15 gru 2011, 13:19

Rano był do odbioru pakiet nPremium, ale teraz coś "się zbiesili".



Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12057
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 424 razy
Dostał Podziękowań: 528 razy
Kontakt:

CAM dla TNK HD

#12

Post autor: zuchnet » 15 gru 2011, 14:49

Pewnie dali aby popatrzeć przez kilka minut :grin: a teraz pewnie żądają zapłaty w "ramach promocji" :slap:


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#13

Post autor: zdzima » 15 gru 2011, 14:58

Ale była gdzieś informacja, że ci którzy doładują w grudniu, będą mieli dostęp przez miesiąc. Tak się składa,że zrobiłem to 29 listopada ale zaksięgowano 1 grudnia (wiem, bo dzwoniłem o aktywację).



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#14

Post autor: zdzima » 15 gru 2011, 19:12

zuchnet pisze:Pewnie dali aby popatrzeć przez kilka minut :grin: a teraz pewnie żądają zapłaty w "ramach promocji" :slap:
Miałeś nosa.



Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12057
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 424 razy
Dostał Podziękowań: 528 razy
Kontakt:

CAM dla TNK HD

#15

Post autor: zuchnet » 15 gru 2011, 19:17

Znając życie doładuje ten pakiet jeszcze :hmmm: choćby z ciekawości jakie to kanały :shifty: ale tak po cichu liczę na tą fuzję C+N :cool2:


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

jaczylibodzio
Początkujący
Początkujący
Posty: 50
Rejestracja: 19 lis 2011, 16:03
Tuner: ADB2850ST
Antena: 80 offset
Konwerter: Jakieś cudo Universum 0,2dB
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 1 razy

CAM dla TNK HD

#16

Post autor: jaczylibodzio » 16 gru 2011, 12:40

Tak, tak było ale włodarze n wpadli na wspaniały pomysł zmiany zdania i w południe postanowili wyłączyć kanały które powinny być gratisowo. No cóż... wcześniej byłem zadowolony że tym co płacą regularnie wreszcie się coś dostanie a tymczasem klops, zakpili z ludzi na całej linii. Na forum Nki zawrzało, w BOK urywają się telefony, wściekłość sięgnęła zenitu i wcale się nie dziwię. Sam regularnie opłacam TNK HD i do tej pory nie otrzymałem nic. Swoją drogą kanał nShow 3D (już nie ważne co tam było) miał być dostępny do końca roku. W tej chwili jest jako nPremium 4 za który trzeba płacić...



Awatar użytkownika
Pilot
Ekspert
Ekspert
Posty: 1088
Rejestracja: 14 wrz 2009, 9:27
Tuner: FX+nbox+inne
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

CAM dla TNK HD

#17

Post autor: Pilot » 16 gru 2011, 15:52

jaczylibodzio pisze:Tak, tak było ale włodarze n wpadli na wspaniały pomysł zmiany zdania i w południe postanowili wyłączyć kanały które powinny być gratisowo. No cóż... wcześniej byłem zadowolony że tym co płacą regularnie wreszcie się coś dostanie a tymczasem klops, zakpili z ludzi na całej linii. Na forum Nki zawrzało, w BOK urywają się telefony, wściekłość sięgnęła zenitu i wcale się nie dziwię. Sam regularnie opłacam TNK HD i do tej pory nie otrzymałem nic. Swoją drogą kanał nShow 3D (już nie ważne co tam było) miał być dostępny do końca roku. W tej chwili jest jako nPremium 4 za który trzeba płacić...
Sprawdź na teraz :yes: powinno Tobie latać nPremium :thumbsup:


Obrazek

Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#18

Post autor: zdzima » 16 gru 2011, 16:28

U mnie na chwilę obecną chodzą wszystkie cztery nPremium. :thumbsup: Ciekawe jak długo? :hmmm:



jaczylibodzio
Początkujący
Początkujący
Posty: 50
Rejestracja: 19 lis 2011, 16:03
Tuner: ADB2850ST
Antena: 80 offset
Konwerter: Jakieś cudo Universum 0,2dB
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 1 razy

CAM dla TNK HD

#19

Post autor: jaczylibodzio » 16 gru 2011, 16:39

Lata, o dziwo :) Ciekawe czy to wina techników, czy pod naciskiem tylu użytkowników zmieniono decyzję...



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#20

Post autor: zdzima » 16 gru 2011, 16:50

Myślę, że przepuścili przez sito terminy wpłat i aktywcji :cool2:



ODPOWIEDZ

Wróć do „N na kartę/Smart HD”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości