CAM dla TNK HD

Forum poświęcone działalności i ofercie platformy cyfrowej TnK
loocas
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 965
Rejestracja: 27 maja 2010, 10:01
Podziękował: 21 razy
Dostał Podziękowań: 26 razy

CAM dla TNK HD

#31

Post autor: loocas » 21 gru 2013, 1:01

Z tego co się orientuję to jest tak jak piszesz - czyli powrotu do TNK HD nie ma. Ale według mnie oferty w zakresie kanałów w jednej i drugiej ofercie w odniesieniu do kosztów jakie musimy ponieść przemawiają jednoznacznie na korzyść nc+ mix (szczególnie przy podpisaniu umowy na 12 miesięcy).


Mabo 150 (68,5 E - 15 W), Laminas OFC1200 + SG2100, Maximum E-85 Multifocus HB 13 E (twin + unicable) + Astra 19,2 E (twin),
Dr.HD F15, Prof 7301, OMICOM S2 PCI rev.3, TBS 6991, Octagon 1028.

Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#32

Post autor: zdzima » 21 gru 2013, 18:08

Panowie, sytuacja jest następująca: :whip: doładowałem TnK HD za kwotę 59,70 zł, :cool2: czekałem 3 dni nim przyszło potwierdzenie na moduł, :thumbsdown: wysłałem sms z nr karty i że chcę aktywować 3 pakiety tj. Domowy, Premium i nPremium. :blink: Pędzikiem przyszła odpowiedź sms: pakiet Canal Family i Family2 zostanie włączony w ciągu 48 godz. :thumbsdown: Sądziłem, że to będzie krócej. :hmmm: Co prawda czekam dopiero 9 godzin ale tu ani chu - chu, ani dmuchu. :w00t: Nie ma nawet Domowego :wall: a przecież czas upływa i w ten sposób skraca okres ważności doładowania. :boxing: Nieprawdaż? :hmmm:

Wysłałem e-maila na doradca@n.pl z prośbą o przyśpieszenie aktywacji i pomogło. Całość śmiga aż miło. :thumbsup:



Awatar użytkownika
Fotodetektor
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 2048
Rejestracja: 02 gru 2012, 10:13
Tuner: Ultimo 4k
Antena: Televes Q90AL
Konwerter: Unicable II Inverto 32UL40
Podziękował: 184 razy
Dostał Podziękowań: 83 razy

CAM dla TNK HD

#33

Post autor: Fotodetektor » 21 gru 2013, 23:16

Dzięki za info. Dobrze wiedzieć :thumbsup:


VU+ ULTIMO 4K
VU+ SOLO 2 BH
Mabo 150, Diora 90, Gosat 150
Andrew 100 laminat
Televes Q90AL

Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

CAM dla TNK HD

#34

Post autor: zdzima » 12 lut 2014, 16:00




ODPOWIEDZ

Wróć do „N na kartę/Smart HD”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość