Dr HD 1000 Combo - wycięte

Miejsce tematów, które nadają się wyłącznie do kosza, możliwość przeprowadzenia testów.
ODPOWIEDZ
satlis
nowy
nowy
Posty: 19
Rejestracja: 23 wrz 2018, 13:58
Tuner: u2c i inne
Antena: Laminas120 ku Band,Laminas 120 C Band
Konwerter: Televes Single Ku Band,Dreamsat Extended C-Band
Lokalizacja: Tarnów południe Polski
Podziękował: 7 razy
Dostał Podziękowań: 3 razy

Dr HD 1000 Combo - wycięte

#1

Post autor: satlis » 05 lut 2020, 20:30

czarny_alibaba pisze:
03 lut 2020, 18:19
DR.HD 1000combo aktualizacja listy SAT z aktualnymi TP za pomocą Pendriva i poniższej strony: :idea:
Wchodzimy na stronę j/n
http://satellites-xml.org/?fbclid=IwAR1 ... 074N7zcB9A

Po ściągnięciu odpowiedniej listy SAT z TP wygeneruje się plik "satellites.xml"
Ten plik wrzucamy(kopiujemy) na pendriva i podpinamy do miernika DR.HD 1000combo
Przechodzimy do zakładki ustawienia > manager oprogramowania > aktualizacja "wybieramy plik "satellites.xml" naciskamy OK
Następnie wyłączamy mierniki i odpinamy pendriva
Resztę edycji TP dostępna jest z pozycji miernika DR.HD 1000combo

Nowa zaktualizowana wersja edytora do tworzenia (Edit) satellites.xml
dla posiadaczy smartfonów i tabletów opartych na Android OS

Kolejność wgrywania się nie zmieniła!

Ps: :cool2:
"Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
Kolego czarny alibaba,wypraszam sobie nazywanie mnie debilem!!!Ja Cię nie obrazałem.Zgłoszono do administratora .A odpowiedz na moje pytanie znalazlem na rosyjskich stronach,po wgraniu listy sat wgrywa sie liste wspólną dvbt i cable,i tak powinna brzmieć odpowiedż na moje pytanie.



Awatar użytkownika
czarny_alibaba
Bywalec
Bywalec
Posty: 110
Rejestracja: 29 sie 2015, 20:42
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Kto potrafi naprawic Dr HD 1000 Combo?

#2

Post autor: czarny_alibaba » 05 lut 2020, 20:39

@satlis
Kolego ten "cytat" nie tyczył się Ciebie!!! :no:

Sory ,że wziąłeś sobie to do siebie

Pozdro



Awatar użytkownika
czarny_alibaba
Bywalec
Bywalec
Posty: 110
Rejestracja: 29 sie 2015, 20:42
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Kto potrafi naprawic Dr HD 1000 Combo?

#3

Post autor: czarny_alibaba » 05 lut 2020, 20:47

marceli6 pisze:
03 lut 2020, 15:40
I właśnie Ty czarny alibaba nie masz racji ludzie jarają się twoimi postami na temat tego badziewia jaka cena taka jakość a o naprawie gwarancyjnej już nie wspomnę.Dobra rada daj kumatemu elektronikowi świetny pomysł gość zapłacił za nowy a teraz ma szukać kumatego gościa i płacić za naprawę.Promuj dalej ten będziew i nie pisz do mnie że ja to czy tamto bo nikt mądry nie właduje się na taką minę.Pokaż lub zacytuj temat odnośnie problemów z innym miernikiem podobnej klasy.
CYTAT: :cool2:
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain



marceli6
nowy
nowy
Posty: 8
Rejestracja: 15 sie 2016, 19:24
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Kto potrafi naprawic Dr HD 1000 Combo?

#4

Post autor: marceli6 » 06 lut 2020, 12:37

@czarny_alibaba.Czas zgłosić twoje wypociny i jak kolega @satlis stwierdził obrażanie innych użytkowników forum.Jak prawda kole w oczy to zostało kogoś nazwać debilem.Warto pomyśleć w tym kontekście o sobie.



Awatar użytkownika
czarny_alibaba
Bywalec
Bywalec
Posty: 110
Rejestracja: 29 sie 2015, 20:42
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Kto potrafi naprawic Dr HD 1000 Combo?

#5

Post autor: czarny_alibaba » 06 lut 2020, 15:52

A ty ciągle swoje :sly:

Ja tu nikogo nie obrażam
Szkoda ,że nie rozumiesz co to "cytat"



marceli6
nowy
nowy
Posty: 8
Rejestracja: 15 sie 2016, 19:24
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

Kto potrafi naprawic Dr HD 1000 Combo?

#6

Post autor: marceli6 » 06 lut 2020, 16:15

Nie tylko ja uważam że zaczynasz obrażać innych czas się uspokoić a każde forum jest do pomocy innym a nie wstawianie cytatu nie związanego z dyskusją.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości