Błędy na forum

Uwagi, infomacje, komunikaty, propozycje dotyczące działalności forum Sat Club
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
inki
DX-er
DX-er
Posty: 1442
Rejestracja: 10 sty 2013, 20:59
Tuner: openbox i ariva
Antena: Mabo 180cm
Konwerter: inny
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 155 razy
Dostał Podziękowań: 96 razy

Błędy na forum

#391

Post autor: inki » 11 mar 2015, 18:28

zuchnet pisze:To wina twojej przeglądarki

Ale parę godzin przed ,było wszystko ok, a teraz brak wiadomości i login. Na tablecie.


Mabo 1.80cm KU i C ( 87E- 50W )
[
Laminas 120cm KU (90E-50W)

Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3022
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 160 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

Błędy na forum

#392

Post autor: Roger » 11 mar 2015, 18:31

Wyczysc cache przegladarki lub zobacz na innej czy widzisz te zakladki



Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12418
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 440 razy
Dostał Podziękowań: 546 razy
Kontakt:

Błędy na forum

#393

Post autor: zuchnet » 11 mar 2015, 18:31

Wyczyść pamięć przegadarki ewentualnie sprawdź na innej czy jest to samo


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

Awatar użytkownika
inki
DX-er
DX-er
Posty: 1442
Rejestracja: 10 sty 2013, 20:59
Tuner: openbox i ariva
Antena: Mabo 180cm
Konwerter: inny
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 155 razy
Dostał Podziękowań: 96 razy

Błędy na forum

#394

Post autor: inki » 11 mar 2015, 18:39

Sprawdziłem na innej przeglądarce i brak wiadomości i login.po resecie tak samo


Mabo 1.80cm KU i C ( 87E- 50W )
[
Laminas 120cm KU (90E-50W)

Awatar użytkownika
rysiuhelix
Ekspert
Ekspert
Posty: 4119
Rejestracja: 12 lut 2009, 12:08
Podziękował: 213 razy
Dostał Podziękowań: 285 razy

Błędy na forum

#395

Post autor: rysiuhelix » 11 mar 2015, 19:06

Przeinstaluj przeglądarkę . Mnie kiedyś to pomogło z Firefoxem.



Awatar użytkownika
inki
DX-er
DX-er
Posty: 1442
Rejestracja: 10 sty 2013, 20:59
Tuner: openbox i ariva
Antena: Mabo 180cm
Konwerter: inny
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 155 razy
Dostał Podziękowań: 96 razy

Błędy na forum

#396

Post autor: inki » 11 mar 2015, 19:10

Na kompie ok ,na przeglądarce tablet tak wygląda, a niedawno pisałem wiadomości na tablecie.
Załączniki
Zdjęcie312.jpg


Mabo 1.80cm KU i C ( 87E- 50W )
[
Laminas 120cm KU (90E-50W)

Awatar użytkownika
inki
DX-er
DX-er
Posty: 1442
Rejestracja: 10 sty 2013, 20:59
Tuner: openbox i ariva
Antena: Mabo 180cm
Konwerter: inny
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 155 razy
Dostał Podziękowań: 96 razy

Błędy na forum

#397

Post autor: inki » 11 mar 2015, 19:21

Ok teraz wszystko ok działa :beer:


Mabo 1.80cm KU i C ( 87E- 50W )
[
Laminas 120cm KU (90E-50W)

pawelwa
Ekspert
Ekspert
Posty: 5485
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:11
Podziękował: 266 razy
Dostał Podziękowań: 277 razy
Kontakt:

Błędy na forum

#398

Post autor: pawelwa » 11 mar 2015, 19:51

inki pisze:Ok teraz wszystko ok działa :beer:
Co zrobiłeś bo u mnie od pewnego czasu to samo ?



Awatar użytkownika
rysiuhelix
Ekspert
Ekspert
Posty: 4119
Rejestracja: 12 lut 2009, 12:08
Podziękował: 213 razy
Dostał Podziękowań: 285 razy

Błędy na forum

#399

Post autor: rysiuhelix » 11 mar 2015, 20:18

Paweł - przeinstaluj FIREFOX i powinno być OK .
Ściagnij plik Firefox i zrób normalną instalkę bez odinstalowania obecnej .
Za ten post użytkownik rysiuhelix otrzymał podziękowanie od:
pawelwa (11 mar 2015, 20:23)



Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3022
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 160 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

Błędy na forum

#400

Post autor: Roger » 11 mar 2015, 21:44

Przypuszczam, że możecie mieć ustawioną niska rozdzielczość ekranu i te przyciski ,,ukryły,, się gdziś u Was. Jak macie u góry forum ten niebieski pasek z przyciskami to spróbujcie ponaciskac tuż pod nim na wyczucie czy nie wtopiły się one w białe tło forum. Nie mogły się one rozpłynac bo sprawdziłem i jest wszystko ok.

W zeszłym tygodniu spalił mi się laptop, więc przez najbliższe dni jestem skazany na użytkowanie tabletu co utrudnia mi trochę grzebanie w skrypcie forum, a więc mogę reagować na ewentualne błędy z opóźnieniem.
Za ten post użytkownik Roger otrzymał podziękowanie od:
pawelwa (11 mar 2015, 22:45)



ODPOWIEDZ

Wróć do „Funkcjonowanie forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość