TV Puls HD od 19.10 w nc+

Forum nc+ , pakiety, oferta programowa , promocje.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3022
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 160 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#1

Post autor: Roger » 15 paź 2016, 11:21

Od środy, 19 października br., TV Puls HD dołączy do oferty platformy nc+. Stacja będzie dostępna na pozycji 20.



Awatar użytkownika
Harti
Admin
Admin
Posty: 10082
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Podziękował: 97 razy
Dostał Podziękowań: 446 razy
Kontakt:

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#2

Post autor: Harti » 15 paź 2016, 17:22

Fajnie, mimo że nie ma tamnowych hitów, zawsze znajdzie się jakiś starszy mega hicior który można obejrzeć :grin:


Anteny:
240cm 90.0*E---24.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
230cm 66.0*E ---50.0*W
120cm 90.0*E---50.0*W
180cm 39E,42E, 45/46E,53E
multifocus e85 31,5E,28.0E,23,5E, 19,2E, 13E
125cm 5E, 1W, 4W
100cm 16.0*E
60cm -60.0*E
60cm -9.0*E
Tunery
Nc+, 2x U2C Denys T2-MI, Openbox:SX9, Prof Rev7300......

Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3022
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 160 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#3

Post autor: Roger » 17 paź 2016, 17:06

Zgadza się, fajna alternatywa dla TVNu i Polsatu bo na Pulsie reklamy mam wrażenie są krótsze. Troche mi ta stacja przypomina RTL7 z dawnych czasów, żadnych kiczowatych Polskich produkcji własnych, pasmo bajkowe i wieczorem zawsze jakiś film :smile1:
Jedynym czynnikiem odpychajacym mnie od tej stacji byl właśnie brak nadawania w HD



radek24
Początkujący
Początkujący
Posty: 63
Rejestracja: 25 sie 2013, 20:21
Tuner: VU+ ULTIMO4K
Antena: Famaval 100
Konwerter: Single Inverto Black Ultra
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#4

Post autor: radek24 » 17 paź 2016, 22:37

Puls czy Puls 2 jest ciekawe dla dzieci ale
stacje te mają zazwyczaj ciekawe filmy i seriale , czasami sie powtarzające ale co najwazniejsze zawsze o 20:00
Reklama w czasie filmu zdazy sie jedna moze dwie ale sa dłuuuugie ale jest wtedy mniej tych przerw,
ale i tak lepiej niz na innych stacjach .
A jeszcze kolejny plus ze nastepny film zaczyna sie bez bloku reklamowego .



Awatar użytkownika
jacky-x
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 915
Rejestracja: 11 lut 2009, 22:03
Lokalizacja: Duchowa stolica śl.
Podziękował: 39 razy
Dostał Podziękowań: 59 razy
Kontakt:

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#5

Post autor: jacky-x » 17 paź 2016, 22:57

Warto może wspomieć, że TV Puls w wersji HD ogólnie nie jest nowością na rynku i jest już dostepny od ponad dwóch lat a rozpoczął nadawanie od kablówek (min jest obecny w netii ) jego "brat" TV Puls2 również jest dostępny w wersji HD. Pozdr


http://jackysat.atspace.com/
SAT - Ariva 250HD combo / Hivion HF8900 - Emme Esse ASC 125 - DG 380 (90E-58W)/ Inverto Black Ultra /
NAZIEMNA - Ariva 250HD/Ferguson FT 8100 HD/X3MTV-HU2300-DAT75+MRD - Logarytmiczna pas
FM - Televes FM circular 1201

Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12418
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 440 razy
Dostał Podziękowań: 546 razy
Kontakt:

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#6

Post autor: zuchnet » 19 paź 2016, 10:18

No i jest :thumbsup: teraz tylko mogli by się wziąć za usuwanie wersji SD.
Jak pewnie zauważcie stacja pojawiła się również w Cyfrowym Polsacie :cap:
Załączniki
TV PULS HD-19102016-1054.jpg
Za ten post użytkownik zuchnet otrzymał podziękowanie od:
Roger (19 paź 2016, 10:22)


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

amq0
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 23 sie 2016, 13:55
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 0

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#7

Post autor: amq0 » 19 paź 2016, 14:40

zuchnet pisze:No i jest :thumbsup: teraz tylko mogli by się wziąć za usuwanie wersji SD.
Jak pewnie zauważcie stacja pojawiła się również w Cyfrowym Polsacie :cap:
Tak, ale nie ma go na oficjalnej liście i przez to nie można go oglądać na dedykowanych tunerach



Awatar użytkownika
Joey
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 lip 2009, 13:16
Tuner: Dreambox 8000
Antena: Mabo 115Az/El
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Podziękował: 21 razy
Dostał Podziękowań: 63 razy

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#8

Post autor: Joey » 19 paź 2016, 16:52

@zuchnet a Ty dalej bez aktualnej pogody ;)

Wysłane z Note5


MABO 115 cm ---> 70,5E - 45W ---> MOTECK SG-2100 Inverto Ultra Black
Multifocus E85 ---> 28E, 23E, 19,2E, 13E, 9E, 7E, 0,8W
Dreambox 8000
Dreambox 7020HD

Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12418
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 440 razy
Dostał Podziękowań: 546 razy
Kontakt:

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#9

Post autor: zuchnet » 19 paź 2016, 17:35

Hej @Joey tak normalnie nie mam kiedy zabrać się za to :slap: ale opis trzymam :cool2:


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

Awatar użytkownika
Tomo
Bywalec
Bywalec
Posty: 106
Rejestracja: 06 lip 2014, 12:10
Lokalizacja: Brno
Podziękował: 22 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

TV Puls HD od 19.10 w nc+

#10

Post autor: Tomo » 21 paź 2016, 12:38

Jak dla mnie zadna telewizja, nienadajaca oryginalnej sciezki dzwiekowej, nie zasluguje na szacunek :) Niestety to sie tyczy rowniez TV Puls, na wersji HD to samo :(


ANTENA: Corab 900, Multifocus 4.8E/7-9E/13E/16E/19.2E/23.5E/28.2E. TUNER: Cryptobox 652 Combo. PAKIET: CP Familijny Max HD, moduł CI+.

ODPOWIEDZ

Wróć do „nc+”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość