NTV+ (36*e)

Forum poświęcone działalności i ofercie zagranicznych platform cyfrowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1394
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 75 razy

NTV+ (36*e)

#171

Post autor: moons » 11 mar 2018, 14:32

No to proszę się zaciąć i pokazać.
Pojawiły się w tym temacie też inne platformy, Raduga? ciekawe jak, jak ta platforma nie istniej od kilku lat. Tricolor? ciekawe jak, jak karta jest przypisana do konkretnego modułu i potrzebne są dane z modułu, wiec pewnie trzeba choć podobnego magika jak modułów polsatu, NTV+ ciekawe jak, jak klucze nie są publiczne, a jak ktoś mógł by w domu to ruszyć to natychmiast NTV pojawiłby się w wymianie sh a jest dostępny tylko i wyłącznie w fabrykach i to tylko tych ze wschodu.
Proszę, też bym chciał żeby to działało bo np Tricolor jest strasznie denerwującym modułem ale nie ma i nie działa.

Edit:
Dobra sprawdziłem tego całego TOR-a i g.o co tam jest, jakieś infa z roku 2015 albo starsze, absolutnie nic nowego albo jakichś konkretów. Chyba że ktoś znajdzie i potwierdzi że w ogóle istnieje taka wersja, to przeproszę ale tej chwili to dla mnie głupoty.
Pozdrawiam



Yura_Sam
nowy
nowy
Posty: 1
Rejestracja: 11 mar 2018, 16:43
Tuner: Openbox F4
Antena: 80
Konwerter: circular
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 1 razy

NTV+ (36*e)

#172

Post autor: Yura_Sam » 11 mar 2018, 16:47

Могу помочь по всем вопросам с просмотром НТВ+,Триколор !
Mogę pomóc we wszystkich kwestiach związanych z oglądaniem NTV +!
Ostatnio zmieniony 11 mar 2018, 18:00 przez Yura_Sam, łącznie zmieniany 1 raz.
Za ten post użytkownik Yura_Sam otrzymał podziękowanie od:
Roger (11 mar 2018, 18:56)



Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1394
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 75 razy

NTV+ (36*e)

#173

Post autor: moons » 11 mar 2018, 17:54

No to podstawowe pytanie czy można oglądać NTV+ z własnej opłaconej karty wyjętej z modułu w czytniku swojego tunera sat?
Pozdrawiam



Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12476
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 440 razy
Dostał Podziękowań: 550 razy
Kontakt:

NTV+ (36*e)

#174

Post autor: zuchnet » 11 mar 2018, 19:05

moons pisze:
11 mar 2018, 14:32

Proszę, też bym chciał żeby to działało bo np Tricolor jest strasznie denerwującym modułem ale nie ma i nie działa.
Dla mnie to jeden z najlepiej działających modułów CI+ :cap: nie mam z nim żadnych problemów. Może to kwestia odbiornika.


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

Awatar użytkownika
toroidal68
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 2905
Rejestracja: 23 sie 2012, 22:36
Tuner: Ultimo 4k/DM920 4K/Octagon 4K/SX6/U2C Denys
Antena: 2xT90/Zynek 2m
Konwerter: Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Polska-Szwecja
Podziękował: 88 razy
Dostał Podziękowań: 109 razy

NTV+ (36*e)

#175

Post autor: toroidal68 » 11 mar 2018, 20:51

zuchnet pisze:
11 mar 2018, 13:32
Rosyjskie fora i strony.
Google tutaj nic nie znajdzie to napisze od razu (działa tylko karta Orca).
Potwierdzam NTV+ dziala na oscam. :yes: Kiedys mialem ta platforme z sharika
zanim kupilem sobie sam NTV+,to byl ktos z Rosji bo sprawdzialem po IP :yes:
Ale wszystkich pozycji nie milalem na oscam. :no:
Dlatego zamowilem sobie sam taki zesatw i doladowuje sobie to co chce ogladac. :thumbsup:


VU+Ultimo 4K /Octagon-SF4008 4K /DM920 4K / VU+Ultimo HD / U2C /SX6/
Slingbox500HD
2szt T90+diseq 1\16
2szt Channel Master 180cm //75e-47.5w //Szwecja/2xCband/LR/VH
SMW OA 1400 "JUMBO" 140cm//36E//( stand by)
Parabola Żniniewicz 200cm/silownik 36" / 90E-30W

davidec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1162
Rejestracja: 20 maja 2012, 18:32
Tuner: VU+ Ultimo 4K, Dreambox 920 UHD Octagon SF4008 UHD
Antena: Laminas
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 36 razy
Dostał Podziękowań: 27 razy

NTV+ (36*e)

#176

Post autor: davidec » 11 mar 2018, 21:08

NTV+ to są takie pieniądze że szkoda moim zdaniem w ogóle czasu na zabawę z oscamem :cool1:


85e - 75e - 68,5e - 45e - 42e - 39e - 36e - 31,5e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 4,8e - 0,8w - 5w - 12,5w

Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1394
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 75 razy

NTV+ (36*e)

#177

Post autor: moons » 11 mar 2018, 21:16

Oczywiście że NTV+ jest dostępne w sharingu i to bardzo prosto i szybko sobie można załatwić. Tylko co innego jest fabryka sh a co innego zwykły szary człowiek. Zapewniam że kontroluje to i pewnie nawet trochę zarabia samo NTV+ a oferta jest pełna. Pomijając kwestie techniczne, naprawdę wierzycie że o ile jest dostępny ten magiczny oscam to każdy kto go posiada to ma tak ogromną samodyscyplinę że nie udostępnia tego dalej? Chodzi mi o samą binarkę. Ja nie wierzę, takie sprawy jak już to musiałby być załatwiane w gronie kilku osób i nikt by się nawet nie pochwalił w internecie.
Pozdrawiam



sat1234
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 379
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 3 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

NTV+ (36*e)

#178

Post autor: sat1234 » 12 mar 2018, 7:11

Gdyby rzeczywiście karta z modułu CI+ działała w oscam to sadze, iż kolega @Zuchnet już by dawno wrzucił screeny jak pięknie mu śmiga na oscam.

Jakoś średnio w to wierze, ze taki oscam jest...



Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1394
Rejestracja: 05 sty 2011, 22:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Lokalizacja: Hajnówka
Podziękował: 4 razy
Dostał Podziękowań: 75 razy

NTV+ (36*e)

#179

Post autor: moons » 12 mar 2018, 16:34

tu nie chodzi o wiarę, tylko dla mnie jak coś jest dostępne w internecie to jest dostępne dla wszystkich, bo wcześniej czy później ktoś wypuści dalej poza wąski krąg użytkowników, albo wszyscy się do tego dorwą sami. A jeśli coś ma nie być publiczne to jest to na kilku tunerach na świecie i nikt tego nie udostępnia dalej ani nie chwali się tym po internecie że ma takie coś.
Pozdrawiam



big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1024
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto ultra black
Podziękował: 10 razy
Dostał Podziękowań: 16 razy

NTV+ (36*e)

#180

Post autor: big-apple » 12 mar 2018, 23:32

Tutaj np zrzut od kogoś Tricolor widać date 2016 a w 2015 to już nie było dostępne w emu . A pamiętam na dvhk dyskusja gdy stopniowo znikała ilość kanałów dostępnych w emu.

Obrazek

Tricolor czy działa nadal w taki sposób

Kod: Zaznacz cały

Drecrypt 36e down since 1 february 2018

sd channels up to mp4 format and hd channels
Sam się zapytam jednak niczego nie sprawdze brak konwertera kołowego.

Obrazek
Obrazek


Oba zrzuty ekranowy odpowiednio NTV+ jak i tricolor nie koniecznie na oscamie.

Całkowicie pomijam Visat Ukraina ten z chyba 5 east malutka paczka tam jest kanał Viasat Sport HD tam jest org foniaa dostępna podczas meczy. W tym wypadku też działa ale logiczne że trzymają wszystko dla siebie .



ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagraniczne platformy cyfrowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości