SkyLink - programy

Forum poświęcone działalności i ofercie zagranicznych platform cyfrowych
Awatar użytkownika
Pernambuco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 585
Rejestracja: 16 lis 2019, 12:46
Tuner: Vu+ Uno4K SE
Antena: WaveFrontier T90
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękował: 100 razy
Dostał Podziękowań: 65 razy

SkyLink - programy

#291

Post autor: Pernambuco » 05 mar 2021, 1:37

davidec pisze:
04 mar 2021, 23:14
... Jest jakiś sposób żeby to działało na jednym boxie bez konfliktu ? ...
Procedura:
oscam.dvbapi: zignorować Caidy używane przez moduły Polsat oraz Skylink - opcja "I"
• zadania modułu: przypisać właściwy Caid dla danego modułu.

Dodatkowo może być potrzebne wyłączenie komunikatów z modułu.


tunery: Vu+ Duo4K SE & Uno4K SE (OpenATV 6.4), nBox_E2
anteny: WaveFrontier T90 (42E-39E-36E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W), Famaval 135AE Alu (30W), Mabo offset 165AE Alu (5W)
zestaw: antena Laminas AS-1500 (66E <-> 30W), obrotnica Moteck H180, pozycjoner Primesat PR-1200

davidec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1626
Rejestracja: 20 maja 2012, 18:32
Tuner: 2x VU+ Ultimo 4K, Dreambox 920 UHD, VU+ UNO 4K SE
Antena: Laminas
Konwerter: Inverto Black Ultra
Podziękował: 61 razy
Dostał Podziękowań: 44 razy

SkyLink - programy

#292

Post autor: davidec » 05 mar 2021, 9:59

Jak zaznaczyłem tylko 1 caid to konflikt się zmniejszył :smile1: tzn działają kanały Hustler HD POL i Private HD POL.....te bez POL nie ale to te same kanały wiec....reszta z 13e 18+ tez działa. Komunikaty to mam wyłączone zawsze :smile1:


85e - 75e - 68,5e - 42e - 39e - 36e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 4,8e - 0,8w - 4w - 5w

Awatar użytkownika
Pernambuco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 585
Rejestracja: 16 lis 2019, 12:46
Tuner: Vu+ Uno4K SE
Antena: WaveFrontier T90
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękował: 100 razy
Dostał Podziękowań: 65 razy

SkyLink - programy

#293

Post autor: Pernambuco » 29 mar 2021, 13:35

SATKURIER napisał:
Skylink: nowy cennik i koniec opłaty serwisowej
https://www.satkurier.pl/news/202550/sk ... sowej.html


tunery: Vu+ Duo4K SE & Uno4K SE (OpenATV 6.4), nBox_E2
anteny: WaveFrontier T90 (42E-39E-36E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W), Famaval 135AE Alu (30W), Mabo offset 165AE Alu (5W)
zestaw: antena Laminas AS-1500 (66E <-> 30W), obrotnica Moteck H180, pozycjoner Primesat PR-1200

markar
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 243
Rejestracja: 26 maja 2010, 14:27
Tuner: Ultimo 4K
Antena: Triax TD100, 3*Televes, Famaval
Konwerter: Mnóstwo
Podziękował: 48 razy
Dostał Podziękowań: 4 razy

SkyLink - programy

#294

Post autor: markar » 29 mar 2021, 15:08

Sprawdziłem na zakaznickiej zonie. Servisni Poplatek mam płatny do 09.11 (obecnie mam Smart baliczek). Teoretycznie mogę go już opłacić i będę miał pakiet Dgital do 09.11.2022?



big-apple
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1424
Rejestracja: 09 sty 2011, 15:22
Tuner: SOLO 4k ,duo2
Antena: 94cm USASL
Konwerter: inverto premium
Podziękował: 11 razy
Dostał Podziękowań: 25 razy

SkyLink - programy

#295

Post autor: big-apple » 04 kwie 2021, 11:59

Posiadacze kart Skylink którzy mają w ofercie kanał Vixen lub inne które nie działają na publicznm oscamie
Możecie sprwadzić te oscamy i w razie działania wrzućcie zrzuty ekranowe.


If the ARM version prints something like "-sh: oscam-skylink-arm: not found" to you at startup, then you need to create a symlink to the loader like this:
ln -s /lib/ld-*.so /lib/ld-linux.so.3
Załączniki
skylink.zip
(1.32 MiB) Pobrany 22 razy



sat1234
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 531
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 8 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

SkyLink - programy

#296

Post autor: sat1234 » 04 kwie 2021, 14:33

Działa na tym oscam bez problemu dostępny on jest od jakiś 3m i wszystkie kanały działają poprawnie tylko nie każdy potrafi wgrać tego oscam 😃



amarok4
Bywalec
Bywalec
Posty: 181
Rejestracja: 10 lip 2012, 20:31
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 9 razy

Re: SkyLink - programy

#297

Post autor: amarok4 » 05 kwie 2021, 11:18

To jest na irdeto?

Wysłane z mojego SM-N980F przy użyciu Tapatalka




Awatar użytkownika
Pernambuco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 585
Rejestracja: 16 lis 2019, 12:46
Tuner: Vu+ Uno4K SE
Antena: WaveFrontier T90
Konwerter: Inverto Ultra Black
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękował: 100 razy
Dostał Podziękowań: 65 razy

SkyLink - programy

#298

Post autor: Pernambuco » 05 kwie 2021, 16:50

sat1234 pisze:
04 kwie 2021, 14:33
... nie każdy potrafi wgrać tego oscam
Uruchomienie karty Skylink-ICE na dedykowanym OSCAMie
Czytaj: nasz-sprzet-tv-sat-f21/pernambuco-moj-s ... ml#p520801
Za ten post użytkownik Pernambuco otrzymał podziękowanie od:
masterpolo (05 kwie 2021, 18:07)


tunery: Vu+ Duo4K SE & Uno4K SE (OpenATV 6.4), nBox_E2
anteny: WaveFrontier T90 (42E-39E-36E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W), Famaval 135AE Alu (30W), Mabo offset 165AE Alu (5W)
zestaw: antena Laminas AS-1500 (66E <-> 30W), obrotnica Moteck H180, pozycjoner Primesat PR-1200

sat1234
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 531
Rejestracja: 22 gru 2016, 15:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum
Podziękował: 8 razy
Dostał Podziękowań: 5 razy

SkyLink - programy

#299

Post autor: sat1234 » 06 kwie 2021, 17:25

Pytanie: Czy kupując nowa karte skylink cz lub sk muszę koniecznie dokonywać opłaty rejestracyjnej ?

Podobno przy zakupie jakiegoś pakietu wyższego nie płaci się opłaty rejestracyjnej ?



ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagraniczne platformy cyfrowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości